META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST

Stockholms län

Information

META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-11-28.

META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-03-15. Men sedan 1990-01-01 så har META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till L. Garn, 186 97, Brottby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51241202.

Vallentuna arbetar för att bolag som META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Uppdragsverksamhet avseende produktion av utbild- ningsmaterial, verksamhetsanalyser, personalut- bildning, fester, utveckling, coordination av mässaktiviteter och pr

Firmatecknare för META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST är följande:
; GRANQVIST ENSAM.

Det finns idag lite personer som är kopplade till META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST och det är följande personer, GRANQVIST, GÖRAN SIGURD NILS som är född 1955 och har titeln Komplementär, ALSTRÖM, LENA CRISTINA som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, ALSTRÖM, LENA CRISTINA som är född 1963 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för META CARPUS KOMMANDITBOLAG L ALSTRÖM G GRANQVIST är 916629-0768.