INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-12-06. Men sedan 1990-01-01 så har INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ledungsv. 44, 187 75, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vallentuna arbetar för att verksamheter som INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Utarrendering av jordbruk samt skogsavverkning

Firmatecknare för INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av Karl-Henrik Wedén och Mia Ann-Mari Kristina Wedeen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG och det är följande personer, Wedén, Anna Gertrud Kristina som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Wedén, Karl-Henrik som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Wedén, Nils Gustav som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Wedeen, Mia Ann-Mari Kristina som är född 1959 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för INGELSTA GÅRD HANDELSBOLAG är 916629-8597.