LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG finns. I Vallentuna så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Mörbyv. 1, 186 32, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51174092.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG har idag 916632-9269 som sitt organisationummer.

; LENNART EVERT KARLSSON ENSAM är den som för stunden ansvarar för LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG

Elinstallationer och reparationer samt fastighets- förvaltning och därmed förenlig verksamhet

I LENNART KARLSSON ELINSTALLATIONER & FASTIGHETS- FÖRVALTNING KOMMANDITBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lennart Evert som är född 1935 och har titeln Komplementär, KARLSSON, ELSI RAGNHILD IRENE som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .