M&L Möller Consulting Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Vallentuna och M&L Möller Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och M&L Möller Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för M&L Möller Consulting Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

M&L Möller Consulting Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1992-04-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som M&L Möller Consulting Kommanditbolag ska trivas.

M&L Möller Consulting Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisnings- och ekonomitjänster även översättningstjänster och konsultation vid export och import utanför EU.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M&L Möller Consulting Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är M&L Möller Consulting Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med M&L Möller Consulting Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51187203.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med M&L Möller Consulting Kommanditbolag är Möller, Markus Antero som är född 1970 och har titeln Komplementär, Möller, Elena som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, .

M&L Möller Consulting Kommanditbolag har 916638-4843 som sitt organisationsnummer.