C H Racing Team Handelsbolag

Stockholms län

Information

C H Racing Team Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där C H Racing Team Handelsbolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. C H Racing Team Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. C H Racing Team Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till C H Racing Team Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kårsta-Rickeby 6, 186 96, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51235303.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

C H Racing Team Handelsbolag har idag 916644-6444 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig är den som för stunden ansvarar för C H Racing Team Handelsbolag

Reklam och försäljning av biltillbehör

I C H Racing Team Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hermansson, Inger Carina som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Hermansson, Karl Åke som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .