Cabinet Racing Handelsbolag

Stockholms län

Information

916753-0576 är organisationsnummer för företaget Cabinet Racing Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cabinet Racing Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som Cabinet Racing Handelsbolag finns i.

Cabinet Racing Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-01-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cabinet Racing Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Cabinet Racing Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Cabinet Racing Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Hans Engblom och Ylva Engblom var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Cabinet Racing Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Toftesta 2, 186 97, Brottby

Uppfödning, hållande och försäljning av kapplöppningshästar samt därmed förenlig verksamhet jämte konsultuppdrag inom hästsport.

Det finns olika personer som har en koppling med Cabinet Racing Handelsbolag och det är Engblom, Hans Lennart som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Engblom, Ylva Margareta som är född 1953 och har titeln Bolagsman,