Rick Maskin Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vallentuna och Rick Maskin Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rick Maskin Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rick Maskin Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rick Maskin Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-10-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Rick Maskin Handelsbolag ska trivas.

Rick Maskin Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra trösknings- och andra skördearbeten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rick Maskin Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Rick Maskin Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Rick Maskin Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51023152.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Rick Maskin Handelsbolag är Ove Ricks Byggnads, Entreprenad & Lantbruk som är född och har titeln Bolagsman, Rick, Bernt Olof Gunnar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Rick Maskin Handelsbolag har 969600-3897 som sitt organisationsnummer.