Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969608-9904 är organisationsnummer för verksamheten Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Vallentuna som är den kommunen som Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag finns i.

Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-10-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2717217 eller genom brev på följande adress:
Löt 7577, 186 96, Vallentuna

Jordbruk och jordhållning såsom inackordering av hästar, bygg- och entreprenadarbeten, bilverkstad, däckförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Löts Lantbruk och Entreprenad Kommanditbolag och det är Rosenqvist, Leif Nils som är född 1944 och har titeln Komplementär, Rosenqvist, Lee Jimmy Gunnar som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare,