S.E Para-konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Handelsbolag som heter S.E Para-konsult Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar S.E Para-konsult Handelsbolag i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1995-07-04 så har S.E Para-konsult Handelsbolag varit registrerat. Idag är S.E Para-konsult Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med S.E Para-konsult Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till VALLMOVÄGEN 13, 186 34, Vallentuna. Vi ni istället prata med S.E Para-konsult Handelsbolag så kan ni göra det på 08-51174581.

Beräkningar och utredningar, upprättande av dokumentation samt granskning av tekniskt underlag och instruktioner inom teknikområdet aerodynamisk retardation. Planering och administration inom nämnda områden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Einerth, Karl Georg Stig som är född 1928 och har titeln Bolagsman, Einerth, Siv Alva som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

S.E Para-konsult Handelsbolag har 969616-2628 som sitt organisationsnummer.