Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vallentuna och Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-02-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag ska trivas.

Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ekonomisk rådgivning och försäkringsförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51236015.

Firman tecknas av Per Damberg ensam..

De som är på något sätt har med Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag är Damberg, Carl Per-Åke som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Damberg, Claes Mac Greger som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Roslagens Ekonomi & Försäkringsbyrå Handelsbolag har 969623-7396 som sitt organisationsnummer.