Rivalizar Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vallentuna och Rivalizar Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Rivalizar Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rivalizar Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rivalizar Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-10-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rivalizar Handelsbolag ska trivas.

Rivalizar Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Häst- och hunduppfödning, hästutbildning, uppstallning och rehabilitering av djur. Försäljning av utbildning av hästar samt ryttare, uthyrning av boxplatser. Import av hästar och ridsportutrustning. Butiksförsäljning av sadlar, träns, täcken, hästvårdsprodukter, ryttarutrustning såsom ridbyxor, stövlar och jackor, foder. Föredragslärare, kurser och försäljningsuppdrag inom inkasso, juridik, varuförmedling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rivalizar Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Rivalizar Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Rivalizar Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7280375.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rivalizar Handelsbolag är Frisk, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Frisk, Marie Suzanne som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Rivalizar Handelsbolag har 969631-3288 som sitt organisationsnummer.