Touchless Environment Handelsbolag

Stockholms län

Information

Touchless Environment Handelsbolag är en verksamhet som finns i Vallentuna. I Touchless Environment Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Erik Jonas som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Mats Roland som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Touchless Environment Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Touchless Environment Handelsbolag på telefon 08-51180771.

Handel samt utveckling av hygienprodukter.

Idag är Touchless Environment Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Touchless Environment Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Touchless Environment Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Touchless Environment Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Touchless Environment Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Jonas Lindberg ensam.

Touchless Environment Handelsbolag har 969645-3738 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.