Handelsbolaget Ad Inexplorata

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Ad Inexplorata hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Handelsbolaget Ad Inexplorata finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Ad Inexplorata tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Ad Inexplorata har haft sedan 1999-01-01. Handelsbolaget Ad Inexplorata har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Ad Inexplorata så kan ni göra det genom att skicka er post till Sörgården 109, 186 38, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51177676.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Ad Inexplorata har idag 969651-8589 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Ad Inexplorata

Produktion av media (musik, film etc).

I Handelsbolaget Ad Inexplorata så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Almgren, Jan Christer Niklas som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Kaufeldt, Per Daniel som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .