Grankotten Handelsbolag

Stockholms län

Information

Grankotten Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Grankotten Handelsbolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Grankotten Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Grankotten Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Grankotten Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till LUGNETS ALLÉ 63 BV, 120 67, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51179507.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Grankotten Handelsbolag har idag 969653-9098 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Grankotten Handelsbolag

Julgranshandel i parti och minut, samt julpynt.

I Grankotten Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Ann-Chatrin som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Bergström, Camilla Birgitta som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .