HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Handelsbolag som heter HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2001-01-19 så har HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag varit registrerat. Idag är HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tallåsv. 128, 186 51, Vallentuna. Vi ni istället prata med HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag så kan ni göra det på 08-7568680.

Kursverksamhet för hundar, data och friluftsliv. caféverksamhet, catering, uthyrning av friluftsutrustning. konsultverksamhet avseende hundar. försäljning av friluftsartiklar såsom ryggsäckar, termosar, kläder, sovsäckar, långfärdsskridskor, pjäxor, stavgångsstavar, hundartiklar såsom spårlinor, spårselar, halsband och koppel samt därmed förenliga artiklar. hemsidesproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jansson, Eva Christina som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Schraml, Gunter som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Eva Jansson ensam. .

HDF - Hund, Data och Friluftsliv i Täby Handelsbolag har 969675-1016 som sitt organisationsnummer.