KJPA Fastigheter Handelsbolag

Stockholms län

Information

969688-5152 är organisationsnummer för verksamheten KJPA Fastigheter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KJPA Fastigheter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som KJPA Fastigheter Handelsbolag finns i.

KJPA Fastigheter Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-10-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KJPA Fastigheter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-09.

KJPA Fastigheter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för KJPA Fastigheter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Andersson, Hans Kenneth

Vill ni komma i kontakt med KJPA Fastigheter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9771616 eller genom brev på följande adress:
Odlingsv. 98, 186 42, Vallentuna

Bolaget skall bedriva lokaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med KJPA Fastigheter Handelsbolag och det är Andersson, Hans Kenneth som är född 1955 och har titeln Bolagsman,