Brukaform of Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

Brukaform of Sweden Handelsbolag är ett bolag som finns i Vallentuna. I Brukaform of Sweden Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cameron, Leif Tony som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Rockborn, Anja Birgit Åsa som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brukaform of Sweden Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brukaform of Sweden Handelsbolag på telefon 0150-71070.

Kulturcentrum, konstateljéer, möbelsnickeri, formgivning, kursverksamhet, konsultuppdrag, föreläsningar, galleri utställning och kulturevenemang.

Idag är Brukaform of Sweden Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Brukaform of Sweden Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Brukaform of Sweden Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-12 och Brukaform of Sweden Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brukaform of Sweden Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Brukaform of Sweden Handelsbolag har 969689-0269 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.