MittiAllt Handelsbolag

Stockholms län

Information

969689-8098 är organisationsnummer för verksamheten MittiAllt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MittiAllt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som MittiAllt Handelsbolag finns i.

MittiAllt Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-11-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för MittiAllt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

MittiAllt Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för MittiAllt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med MittiAllt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vasav. 14, 186 94, Vallentuna

Försäljning, montering, service och konsultation inom företrädesvis bilar, båtar och mc.

Det finns olika personer som har en koppling med MittiAllt Handelsbolag och det är Johansson, Per Olof Mikael som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Rimbe, Annelie Birgitta som är född 1972 och har titeln Bolagsman,