N & Å Georgii Organisation Handelsbolag

Stockholms län

Information

N & Å Georgii Organisation Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där N & Å Georgii Organisation Handelsbolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. N & Å Georgii Organisation Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket N & Å Georgii Organisation Handelsbolag har haft sedan 2003-10-16. N & Å Georgii Organisation Handelsbolag har funnits sedan och 2003-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till N & Å Georgii Organisation Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrängsv. 11, 186 35, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5396066.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

N & Å Georgii Organisation Handelsbolag har idag 969696-0120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för N & Å Georgii Organisation Handelsbolag

Marknadsföring, PR, reklam, försäljning av egen kompetens och erfarenhet till marknaden, hälsa, sjukvård, omvårdnad och friskvård.

I N & Å Georgii Organisation Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Georgii, Erik Gustav Nicolas E som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Georgii, Åsa Beatrice som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .