Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag

Stockholms län

Information

969700-9505 är organisationsnummer för verksamheten Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag finns i.

Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-04-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-13.

Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Frizbergsv. 113, 186 49, Vallentuna

Catering av italienska matvaror, reparationer av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Nonnas Catering och Reparationer Handelsbolag och det är Persson Abelli, Maria Doretta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Persson, Kurt Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman,