Handelsbolaget M&M Group

Stockholms län

Information

969702-2730 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget M&M Group. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget M&M Group är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som Handelsbolaget M&M Group finns i.

Handelsbolaget M&M Group har varit registrerat sedan 2004-06-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget M&M Group så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Handelsbolaget M&M Group är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget M&M Group är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget M&M Group så kan ni göra det på telefon genom 073-2000085 eller genom brev på följande adress:
Solsta 24, 186 95, Vallentuna

Bolaget ska bedriva försäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror av hög kvalitetinom segmentet hem, hälsa och skönhet. Samt marknadsföringsarbete, utbildning inom personlig utveckling ledarskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget M&M Group och det är Granat, Madelene Maria som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Granat, Marko Petteri som är född 1966 och har titeln Bolagsman,