Nollåtta Linken Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Vallentuna och Nollåtta Linken Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Nollåtta Linken Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Nollåtta Linken Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Nollåtta Linken Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-11-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Nollåtta Linken Kommanditbolag ska trivas.

Nollåtta Linken Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Budbilsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nollåtta Linken Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16.

Idag är Nollåtta Linken Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Nollåtta Linken Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-780808.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Nollåtta Linken Kommanditbolag är Dhrif, Abderrazak Ben Brahim som är född 1938 och har titeln Komplementär, Baladi, Sami Raymond Alfred som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare, .

Nollåtta Linken Kommanditbolag har 969706-4245 som sitt organisationsnummer.