Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag

Stockholms län

Information

969708-2619 är organisationsnummer för bolaget Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag finns i.

Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7909064 eller genom brev på följande adress:
Bagarbyv. 61, 191 34, Sollentuna

Försäljning, service, handel med catering och restaurang, import av livsmedel och restaurangtillbehör. Försäljning av caféprodukter, främst av mackor, tilltugg, kaffe och drycker. Försäljning och reparation av tennisutrustning. Främst av raceketar,skor, kläder och accessoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med Thai Chun Chim Catering & Restaurang Handelsbolag och det är Jangbåge, Kurt Donald som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Maneebun Jangbåge, Prakhong som är född 1972 och har titeln Bolagsman,