Vada Service Handelsbolag

Stockholms län

Information

969725-6221 är organisationsnummer för verksamheten Vada Service Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vada Service Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vallentuna som är den kommunen som Vada Service Handelsbolag finns i.

Vada Service Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vada Service Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Vada Service Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Vada Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Vada Service Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2781019 eller genom brev på följande adress:
Skesta Gård, 186 91, Vallentuna

Städservice, trädgårdsservice, fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Vada Service Handelsbolag och det är Mustonen, Annika Elisabet som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Mustonen, Mikael John Vincent som är född 1968 och har titeln Bolagsman,