Tore Hansson Träkonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Tore Hansson Träkonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tore Hansson Träkonsult är ett av dem. Statusen för Tore Hansson Träkonsult är att Bolaget är aktivt.

Tore Hansson Träkonsult är ett Enskild firma och skapades 2000-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tore Hansson Träkonsult ska trivas.

Tore Hansson Träkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom träbranschen, allt från råvara till slutanvändning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tore Hansson Träkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Tore Hansson Träkonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Tore Hansson Träkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51171646.

.

De som är på något sätt har med Tore Hansson Träkonsult är Hansson, Erik Tore som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tore Hansson Träkonsult har 350412-XXXX som sitt organisationsnummer.