K B Taxi

Stockholms län

Information

410302-XXXX är organisationsnummer för företaget K B Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K B Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som K B Taxi finns i.

K B Taxi har varit registrerat sedan 1991-09-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för K B Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

K B Taxi är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för K B Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med K B Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-51025226 eller genom brev på följande adress:

Taxi- och transportverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med K B Taxi och det är Björn, Kjell som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,