ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER

Stockholms län

Information

410903-XXXX är organisationsnummer för företaget ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER finns i.

ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER har varit registrerat sedan 1981-01-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER är följande:

Vill ni komma i kontakt med ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Annons- och trycksakslayout

Det finns olika personer som har en koppling med ART DIRECTOR GÖRAN WAGNER och det är Wagner, Göran Arne Julius som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,