Alldata Ekonomiservice ER-Helm

Stockholms län

Information

420313-XXXX är organisationsnummer för bolaget Alldata Ekonomiservice ER-Helm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alldata Ekonomiservice ER-Helm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Alldata Ekonomiservice ER-Helm finns i.

Alldata Ekonomiservice ER-Helm har varit registrerat sedan 1997-08-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alldata Ekonomiservice ER-Helm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Alldata Ekonomiservice ER-Helm är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Alldata Ekonomiservice ER-Helm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alldata Ekonomiservice ER-Helm så kan ni göra det på telefon genom 08-301929 eller genom brev på följande adress:

Bokföring och redovisningstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Alldata Ekonomiservice ER-Helm och det är Randberg Helm, Erna Birgitta som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,