R. A. LINDGREN TOOL TRADING

Stockholms län

Information

420706-XXXX är organisationsnummer för företaget R. A. LINDGREN TOOL TRADING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R. A. LINDGREN TOOL TRADING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som R. A. LINDGREN TOOL TRADING finns i.

R. A. LINDGREN TOOL TRADING har varit registrerat sedan 1987-06-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för R. A. LINDGREN TOOL TRADING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

R. A. LINDGREN TOOL TRADING är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för R. A. LINDGREN TOOL TRADING är följande:

Vill ni komma i kontakt med R. A. LINDGREN TOOL TRADING så kan ni göra det på telefon genom 08-7567420 eller genom brev på följande adress:

Handel med och service på verktyg och verktygs- maskiner inom området tryckluft och hydraulik samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med R. A. LINDGREN TOOL TRADING och det är Lindgren, Rolf Axel som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,