RSS Consulting

Stockholms län

Information

420815-XXXX är organisationsnummer för bolaget RSS Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RSS Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som RSS Consulting finns i.

RSS Consulting har varit registrerat sedan 2003-08-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för RSS Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

RSS Consulting är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för RSS Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med RSS Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-51010143 eller genom brev på följande adress:

Företaget skall bedriva handel och konsultverksamhet med data främst hård- och mjukvara och entreprenörsuppdrag inom schakt och grävarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med RSS Consulting och det är Fridolf, Rolf Krister som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,