BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON

Stockholms län

Information

420819-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON finns i.

BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON har varit registrerat sedan 1977-09-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON så kan ni göra det på telefon genom 08-51172391 eller genom brev på följande adress:

Reparations- samt nybyggnadsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med BYGGNADSFIRMA JAN ANDERSSON och det är Andersson, Jan Erik Konrad som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,