SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON

Stockholms län

Information

430414-XXXX är organisationsnummer för företaget SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON finns i.

SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON har varit registrerat sedan 1993-01-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON så kan ni göra det på telefon genom 08-51179450 eller genom brev på följande adress:

Annons- och reklamverksamhet, entreprenadverk- samhet inom trapp- och flyttstädning

Det finns olika personer som har en koppling med SPECIALBLADET, LENNART ERICSSON och det är ERIKSSON, BROR LENNART som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,