Ekskogens Byggkonsult

Stockholms län

Information

430421-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ekskogens Byggkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekskogens Byggkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Ekskogens Byggkonsult finns i.

Ekskogens Byggkonsult har varit registrerat sedan 2007-07-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekskogens Byggkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Ekskogens Byggkonsult är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Ekskogens Byggkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekskogens Byggkonsult så kan ni göra det på telefon genom 073-8017433 eller genom brev på följande adress:

Byggkonsultuppdrag såsom arbetsledning, inköp och projektledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekskogens Byggkonsult och det är Logren, Björn Ove Gustaf som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,