PERSIGN

Stockholms län

Information

431227-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PERSIGN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PERSIGN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som PERSIGN finns i.

PERSIGN har varit registrerat sedan 2002-03-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för PERSIGN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-16.

PERSIGN är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för PERSIGN är följande:

Vill ni komma i kontakt med PERSIGN så kan ni göra det på telefon genom 08-51241733 eller genom brev på följande adress:

Konsultation inom konstruktion, design och utveckling samt försäljning av material enligt egna idélösningar inom fritids- sektorn, fästelement och dataprogram.

Det finns olika personer som har en koppling med PERSIGN och det är Ödmark, Per Ranold som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,