Gunnar Gustavsson konsult

Stockholms län

Information

431230-XXXX är organisationsnummer för företaget Gunnar Gustavsson konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnar Gustavsson konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Gunnar Gustavsson konsult finns i.

Gunnar Gustavsson konsult har varit registrerat sedan 1995-05-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnar Gustavsson konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gunnar Gustavsson konsult är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Gunnar Gustavsson konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Gustavsson konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-6400492 eller genom brev på följande adress:

Skötsel av andra företags ekonomiska funktioner och konsultationer samt bokföringsbyråverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnar Gustavsson konsult och det är Gustafsson, Gunnar Axel som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,