VILLES TRÄ & TAKSTOLAR

Stockholms län

Information

440301-XXXX är organisationsnummer för bolaget VILLES TRÄ & TAKSTOLAR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VILLES TRÄ & TAKSTOLAR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som VILLES TRÄ & TAKSTOLAR finns i.

VILLES TRÄ & TAKSTOLAR har varit registrerat sedan 1993-04-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VILLES TRÄ & TAKSTOLAR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

VILLES TRÄ & TAKSTOLAR är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för VILLES TRÄ & TAKSTOLAR är följande:

Vill ni komma i kontakt med VILLES TRÄ & TAKSTOLAR så kan ni göra det på telefon genom 08-51235068 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VILLES TRÄ & TAKSTOLAR och det är KUUSINEN, VILHO ARMAS som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,