Lena Fötter i Vallentuna

Stockholms län

Information

460404-XXXX är organisationsnummer för företaget Lena Fötter i Vallentuna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lena Fötter i Vallentuna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Lena Fötter i Vallentuna finns i.

Lena Fötter i Vallentuna har varit registrerat sedan 2006-11-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lena Fötter i Vallentuna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Lena Fötter i Vallentuna är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Lena Fötter i Vallentuna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lena Fötter i Vallentuna så kan ni göra det på telefon genom 070-8591616 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Lena Fötter i Vallentuna och det är Strand, Lena Birgitta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,