Charlotte Berntson Redovisning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Charlotte Berntson Redovisning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Charlotte Berntson Redovisning är ett av dem. Statusen för Charlotte Berntson Redovisning är att Bolaget är aktivt.

Charlotte Berntson Redovisning är ett Enskild firma och skapades 2004-09-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Charlotte Berntson Redovisning ska trivas.

Charlotte Berntson Redovisning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisning, bokföring, skatter, sekreterartjänster mm.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Charlotte Berntson Redovisning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Charlotte Berntson Redovisning och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Charlotte Berntson Redovisning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51013801.

.

De som är på något sätt har med Charlotte Berntson Redovisning är Berntsson, Ingrid Ann-Charlotte som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Charlotte Berntson Redovisning har 460523-XXXX som sitt organisationsnummer.