Musikproduktion Tuna Ton

Stockholms län

Information

460927-XXXX är organisationsnummer för företaget Musikproduktion Tuna Ton. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Musikproduktion Tuna Ton är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Musikproduktion Tuna Ton finns i.

Musikproduktion Tuna Ton har varit registrerat sedan 1994-05-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Musikproduktion Tuna Ton så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Musikproduktion Tuna Ton är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Musikproduktion Tuna Ton är följande:

Vill ni komma i kontakt med Musikproduktion Tuna Ton så kan ni göra det på telefon genom 08-51173601 eller genom brev på följande adress:

Musikstudioverksamhet såsom framtagning och inspelning av musik- kassetter, CD skivor, reklamjinglar och handel med dito samt orkesterverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Musikproduktion Tuna Ton och det är Svanberg, Clas Olov som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,