DELPHIUM

Stockholms län

Information

Kunskapsföretag, Informations- och kunskapshantering med och utan IT-stöd. Konsultverksamhet avseende information och kunskap-inventering, sökning, lärande, tillämpning, dokumentation, förmedling. Produktion avseende information och kunskap - paketering och distribution elektroniskt och eller trycksak bok Inriktning på kunder från såväl privat som offentlig sektor som privatpersoner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DELPHIUM vars bolagstyp är Enskild firma.

I Vallentuna så är DELPHIUM ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2002-03-18 så skapades DELPHIUM och bolaget är har ej F-skattsedel.

480306-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är DELPHIUM och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med DELPHIUM så går det att nå dem via telefon på 08-50095583 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom DELPHIUM är Bergman, Lars Georg som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .