SOLO GOLVSLIPNING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och SOLO GOLVSLIPNING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SOLO GOLVSLIPNING är ett av dem. Statusen för SOLO GOLVSLIPNING är att Bolaget är aktivt.

SOLO GOLVSLIPNING är ett Enskild firma och skapades 1983-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SOLO GOLVSLIPNING ska trivas.

SOLO GOLVSLIPNING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Slipning av trägolv

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SOLO GOLVSLIPNING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är SOLO GOLVSLIPNING och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med SOLO GOLVSLIPNING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51028433.

.

De som är på något sätt har med SOLO GOLVSLIPNING är JOHANSSON, HANS OLOF som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SOLO GOLVSLIPNING har 480316-XXXX som sitt organisationsnummer.