KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är ett av dem. Statusen för KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är att Bolaget är aktivt.

KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är ett Enskild firma och skapades 1990-11-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN ska trivas.

KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Service och konsultverksamhet inom kontors- och dataområdet samt konferensservice, även uppfödning, uthyrning och försäljning hästar, hundar och kaniner. Fastighetsmäklare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51235690.

.

De som är på något sätt har med KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN är Levin, Elisabet Margareta som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KONTORSASSISTENTEN ELISABETH LEVIN har 480929-XXXX som sitt organisationsnummer.