ERIK HANSSON OPTIKSERVICE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är ett av dem. Statusen för ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är att Bolaget är aktivt.

ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1992-07-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som ERIK HANSSON OPTIKSERVICE ska trivas.

ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av instrument och maskiner till optiker samt service av instrument

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är ERIK HANSSON OPTIKSERVICE och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med ERIK HANSSON OPTIKSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8871279.

.

De som är på något sätt har med ERIK HANSSON OPTIKSERVICE är HANSSON, ERIK ARVID som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ERIK HANSSON OPTIKSERVICE har 481021-XXXX som sitt organisationsnummer.