GH Hus & Trädgård

Stockholms län

Information

491021-XXXX är organisationsnummer för företaget GH Hus & Trädgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GH Hus & Trädgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som GH Hus & Trädgård finns i.

GH Hus & Trädgård har varit registrerat sedan 2004-04-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för GH Hus & Trädgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-10.

GH Hus & Trädgård är och det finns flera bolag i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för GH Hus & Trädgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med GH Hus & Trädgård så kan ni göra det på telefon genom 08-7814197 eller genom brev på följande adress:

Renovering av byggnader, tomt- och trädgårdsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med GH Hus & Trädgård och det är Högberg, Erik Gunnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,