BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET

Stockholms län

Information

BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET har haft sedan 1992-01-01. BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51230217.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET har idag 500531-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET

Byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet

I BO ÖHRLUNDS BYGGVERKSAMHET så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhrlund, Bo Gunnar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .