Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm

Stockholms län

Information

Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-19. Men sedan 1999-01-01 så har Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51450355.

Vallentuna arbetar för att företag som Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsulttjänster inom miljö- och kvalitetsstyrning samt teknik till företag inom verkstadsindustrin respektive hotell- och restaurangbranschen och detaljhandeln. Konsulttjänster till privata mindre företag inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm och det är följande personer, Harju, Greta Anneli som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Miljö- och KvalitetsService Gröna Tjänster, Stockholm är 511226-XXXX.