KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE

Stockholms län

Information

KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1989-01-01.

KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-09-09. Men sedan 1988-01-01 så har KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51172874.

Vallentuna arbetar för att bolag som KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Byggnadsverksamhet, plattsättning, putsning, matt- läggning, målning, tapetsering, takläggning, mon- tering av snickerier, golvslipning och lackning, formsättning och gjutning, armering, *forts*

Firmatecknare för KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE och det är följande personer, ANDERSSON, KENT BERTIL som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för KENT ANDERSSON BYGG OCH SNICKERISERVICE är 520321-XXXX.