Infrazon

Stockholms län

Information

Infrazon hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Infrazon finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Infrazon tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Infrazon har haft sedan 2008-10-02. Infrazon har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Infrazon så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3613590.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Infrazon har idag 540203-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Infrazon

Ambulerande och tillfällig handel med hudvård och kosmetika samt närliggande verksamhet. Ambulerande och tillfällig handel med smycken samt närliggande verksamhet. Försäljning av smycken i e-butik.

I Infrazon så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Ingrid Kristina som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .