K. LINE IMPORT

Stockholms län

Information

540519-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K. LINE IMPORT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. LINE IMPORT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som K. LINE IMPORT finns i.

K. LINE IMPORT har varit registrerat sedan 1984-03-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K. LINE IMPORT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

K. LINE IMPORT är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för K. LINE IMPORT är följande:

Vill ni komma i kontakt med K. LINE IMPORT så kan ni göra det på telefon genom 08-51178429 eller genom brev på följande adress:

Import och postorderförsäljning av elektronik- produkter

Det finns olika personer som har en koppling med K. LINE IMPORT och det är Kindberg, Kjell Axel som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,