VATTENRINGAR

Stockholms län

Information

550216-XXXX är organisationsnummer för verksamheten VATTENRINGAR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VATTENRINGAR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som VATTENRINGAR finns i.

VATTENRINGAR har varit registrerat sedan 1999-01-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för VATTENRINGAR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

VATTENRINGAR är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för VATTENRINGAR är följande:

Vill ni komma i kontakt med VATTENRINGAR så kan ni göra det på telefon genom 08-51025325 eller genom brev på följande adress:

Miljökonsult, naturhantverk och förlagsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VATTENRINGAR och det är Lindeborg, Karl Henry Fritiof som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,